Sari la conținut
Home » Momentul emoționant în care un medic veterinar consolează un cățeluș după operație!

Momentul emoționant în care un medic veterinar consolează un cățeluș după operație!

Momentul emoționant în care un medic veterinar consolează un cățeluș după operație!

Totul s-a petrecut într-un adăpost pentru animale, din Baltimore!

Un biet patruped a fost nevoit să treacă printr-o intervenţie chirurgicală, iar atunci când s-a trezit, frica și singurătatea l-au lovit din plin. Pe nume Meesha, cățelușul nu a putut să se oprească din plâns.  Când Dennis Moses a auzit-o plângând, medicul veterinar care a operat-o, a încercat să o liniştească şi să o mângâie, luând-o în braţe.

Când au văzut momentul emoționant, voluntarii adăpostului au decis să filmeze toată scena, care a devenit imediat virală pe rețelele de socializare.

Momentul emoționant în care un medic veterinar consolează un cățeluș

Micuţa Meesha a trebuit să fie supusă unei intervenţii chirurgicale, după care anestezia a început să-şi piardă din efect. Căţeluşul a început să plângă disperat, probabil neînţelegând foarte bine ce se întâmplă.

Shelter Barcs Animal este unul dintre cele mai mari adăposturi pentru animale din Baltimore (SUA), iar numeroasele animale care ajung aici au parte de un adevărat ajutor, în lupta cu diversele probleme cu care se confruntă.

În videoclip, putem observa bietul cățeluș care plânge necontrolat, iar medicul veterinar încearcă să îi fie alături, în aceste clipe grele.