Moment unic! Gestul emoționant al unei mame urs face înconjurul lumii. Mamiferul își ceartă puiul, apoi face un gest emoționant care a ajun în sufletele oamenilor din întreaga lume.

Moment unic! Animalele sunt diferite de oameni, însă în anumite cazuri ele reacționează la fel. Câteva fotografii care surprind o mamă urs de la gradina zoologica Simferopol, Ucraina, în timp ce își „certa” puiul, au fost publicate pe contul de socializare al unui iubitor de animale. Reactia este una destul de agresiva, fata de pui,  relateaza, potrivit Daily Mail.

Motivul petru care puiul de urs a fost pedepsit nu este cunoscut, însa reacţia mamei a fost de efect. Mai intai, ursoaica a inceput sa raga la puiul ei, care parea speriat, apoi l-a prins de ceafa scuturandu-l dintr-o parte in alta.Stand intr-un colt al custii, ursuletul parca isi astepta pedeapsa.

Desi scena poate parea foarte periculoasa, se pare ca si animalele sunt capabile de sentimente materne, iar ursoaica, cu o greutate de 250 de kilograme, isi imbratiseaza dupa aceea, puiul, cu tandrete, tinandu-l strans la pieptul sau, in semn ca furia i-a trecut si l-a iertat pe micut.