467 Vizualizari

Mobilizare: Cum au fost salvați de la înec doi ELEFANȚI

Mobilizare! Forțele navale din Sri Lanka au salvat de la înec, duminică, doi elefanți tineri, care fuseseră luați de ape. În ultimele săptămâni, marina militară a mai intervenit într-un incident de acest fel, pe insulă.
 Potrivit purtătorului de cuvânt al marinei a afirmat că cei doi elefanți sălbatici au fost aduși la mal cu mare greutate care a presupus folosirea unor scafandri, frânghii și a unei întregi flote de bărci pentru a-i duce la mal.
În fotografiile date presei, se puteau vedea elefanții aflați în primejdie, abia reușind să-și țină capul deasupra apei, în largul mării, la aproximativ un kilometru în largul coastei Republicii Sri Lanka.

“După ce au fost direcționați în siguranță către țărm, cei doi elefanți au fost eliberați în jungla Point Foul (din regiunea Trincomalee)”, a declarat reprezentantul marinei. “Au avut extrem de mult noroc deoarece au fost văzuți de o ambarcațiune de patrulare care a chemat apoi alte bărci pentru a ajuta la salvare”.
În urmă cu două săptămâni, marina a efectuat o operațiune similară, în aceeași regiune, pentru a salva un singur elefant care se găsea deja la 8 kilometri depărtare de coasta insulei Sri Lanka, în apele adânci ale Oceanului Indian.
Conform oficialilor marinei, animalele au fost luate de ape în timp ce încercau să traverseze lagunele puțin adânci din regiune.
ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X