Sari la conținut
Home » Moartea plutea în aer! Oricine putea cădea secerat de miros. Ce au găsit în 5.000 de colete

Moartea plutea în aer! Oricine putea cădea secerat de miros. Ce au găsit în 5.000 de colete

Moartea plutea în aer! Oricine putea cădea secerat de miros. Ce au găsit în 5.000 de colete. „Întregul centru era plin de cutii de transport cu mii de animale care deja muriseră, iar întregul loc mirosea a cadavru”!

La prima vedere ai fi crezut că sunt colete ce trebuie expediate către destinatari, însă mirosul greu de suportat însemna mult mai mult. 5.000 de animale au murit din cauza legilor din China ce interzic companiilor de curierat să transporte animale vii în pachete normale.

Moartea plutea în aer! 5.000 de  suflete firave zăceau în cutii de carton. Tragedia s-a întâmplat săptămâna trecută, într-un depozit al unei companii de curierat din centrul Chinei, conform CBS News.

„Întregul centru era plin de cutii de transport cu mii de animale care deja muriseră, iar întregul loc mirosea a cadavru”, a declarat Sister Hua, fondatorul grupului de ajutorare a animalelor Utopia.

Printre animalele moarte au mai fost găsit în viață doar 200. Autoritățile chineze au început o investigație în provincia Henan.

Animalele au fost ținute în centrul companiei de transport Dongxing Logistics timp de aproape o săptămână, fără apă sau mâncare.

„E evident că au murit sufocați, deshidratați și înfometați”, a adăugat fondatorul grupului de ajutorare a animalelor Utopia, Hua.

Iepuri, purcușori de guineea, câini și pisici, toți ținuți în cuști de plastic sau metal împachetate în carton, cu puține găuri prin care să intre aerul.

Mii de persoane au stârnit indignare printre iubitorii de animale care s-au întrebat ce fac autorităţile în astfel de cazuri.

Cum explică oamenii legii această tragedie?

Hua a spus că cel mai probabil mii de persoane și-au cumpărat animale online drept animale de companie, dar au fost apoi abandonate în centrul de curierat, deoarece compania ar fi putut refuza să transporte ceva ilegal.

Animalele au fost ținute în centrul companiei de transport Dongxing Logistics timp de aproape o săptămână, fără apă sau mâncare.