Sari la conținut
Home » Mic și cu probleme! Un cățeluș infirm este abandonat într-o cutie, considerat fără șanse de supraviețuire

Mic și cu probleme! Un cățeluș infirm este abandonat într-o cutie, considerat fără șanse de supraviețuire

Mic și cu probleme! Un cățeluș infirm este abandonat într-o cutie, considerat fără șanse de supraviețuire.

El a fost salvat de o femeie cu suflet mare!

Atunci când un animal de companie este mai „special”, anumiți oameni decid să renunțe imediat la orice încercare de a oferi ajutorul pentru o viață normală. Așa este și cazul următorului cățeluș

Daffodil, micul Chihuahua, abia venise pe lume când a fost abandonat fără niciun regret într-o cutie de carton.  Când voluntarii Society for the Prevention of Cruelty to Animals (SPCA) din San Francisco au auzit despre cazul său, au ştiut că trebuie să-i ofere câinelui o şansă corectă la viaţă.

Văzându-i pofta de viaţă, personalul SPCA a decis să-i comande un cărucior personalizat.

Cu toate că iniţial se împiedică şi cade, în cele din urmă învaţă să meargă destul de bine cu ajutorul căruciorului special.

Din fericire a fost doar o chestiune de timp până când cineva cu un suflet pe măsura lui Daffodil să-l primească cu braţele deschise. Olivia, care deja se îngrijise de el în timpul recuperării, era atât de îndrăgostită de bietul căţel încât a decis să-l adopte.

Mic și cu probleme

Parcursul lui Daffodil a fost unul extraordinar, iar videoclipul de mai jos este dovada clară a voinței acestui cățeluș.

Acum, că este un căţel energic şi independent, Daffodil speră că cineva îl va iubi necondiţionat şi îi va oferi o casă permanentă.