Sari la conținut
Home » Metoda impresionantă prin care un cățel abandonat cere de mâncare trecătorilor!

Metoda impresionantă prin care un cățel abandonat cere de mâncare trecătorilor!

Metoda impresionantă prin care un cățel abandonat cere de mâncare trecătorilor!

Viața pe străzi, o luptă pentru supraviețuirea zilnică!

Oraşul Tucumán, regiunea de nord a Argentinei, are un număr considerabil de animale de companie abandonate care trăiesc pe străzi. Însă, dintre toți aceștia, unul dintre ei a reușit să impresioneze o comunitate întreagă!

Este vorba despre un căţeluş politicos, care a învăţat să ceară de mâncare într-un mod uimitor! Recent, poate chiar uimită de postura blândă a animalului, o familie a decis să-i schimbe viaţa pentru totdeauna. Tot ei au fost aceia care au înregistrat şi pozat reacţia animalului.

Potrivit thedodo.com, câinele stă pe membrele din spate ca un adevărat domn. Apoi întinde lăbuţa către trecători, cerând de mâncare.

Datorită acestei posturi, cățelul a atras nenumărate aprecieri din partea oamenilor, iar totul avea să se schimbe în bine pentru patrupedul blând și politicos.

Metoda impresionantă prin care un cățel cere de mâncare

Se pare că el a fost adoptat de o familie cu suflet mare, după ce postarea cu privire la situația lui a impresionat orașul argentinian. De acum înainte, patrupedul va avea un acoperiș deasupra capului, iar mâncarea și apa nu vor mai reprezenta o problemă ce trebuie rezolvată zilnic!