Sari la conținut
Home » Metoda genială găsită de un cățel pentru a se juca cu mingea! A devenit starul orașului

Metoda genială găsită de un cățel pentru a se juca cu mingea! A devenit starul orașului

Metoda genială găsită de un cățel pentru a se juca cu mingea! A devenit starul orașului.

Un cățel cu totul special!

Potrivit thedodo.com, încă de la început, Riley s-a dovedit a fi un câine adorabil, iubind să îşi facă prieteni în fiecare persoană nouă pe care a întâlnit-o. Cu toate acestea, proprietara lui nu avea nicio idee că patrupedul familiei va ajunge în scurt timp celebru în întreaga lume.

El a fost adoptat dintr-un adăpost din Big Bear, California, la vârsta de numai 10 săptămâni. Deoarece Riley este un câine sociabil şi prietenos, îi place să se ridice pe zidul care înconjoară casa familiei sale, pentru a admira cartierul.

Noua lui proprietară căuta un Golden Retriever, după ce şi-a pierdut celălalt câine şi a fost încântată când Riley s-a alăturat familiei.

„Au fost ca paparazzi”, a spus Wendy Walden, proprietara lui Riley. „Oamenii şi-au oprit autoturismele şi au ieşit pentru a filma şi a face poze.”

Nu numai că oamenii iubesc să facă poze selfie cu Riley în timp ce trec prin faţa casei, dar le place să se apropie de el şi să îl salute.

„L-am văzut pe Riley de peste stradă şi, evident, am fost uimit de frumuseţea priveliştii”, a spus Berchtold. „El a aruncat mingea peste gard, iar eu am oprit filmarea pentru că a trebuit să-i returnez mingea”.

Dacă Riley vede pe cineva care se apropie, el îşi aruncă mingea peste gard pentru a încuraja oamenii să vină şi să se joace cu el.

Metoda genială găsită de un cățel