Sari la conținut
Home » Mesajul înduioșător al unui pompier care este nevoit să își ia rămas bun de la cățelușa sa!

Mesajul înduioșător al unui pompier care este nevoit să își ia rămas bun de la cățelușa sa!

  • de

Mesajul înduioșător al unui pompier care este nevoit să își ia rămas bun de la cățelușa sa!

Bărbatul a salvat câinele în urmă cu 11 ani!

Pierderea unui animal de companie ne poate afecta într-un mod la care nu ne-am fi așteptat, el devenind parte din familia noastră zilnică. Cazul următor reflectă exact această situație.

Potrivit thedodo.com, pentru Gregg Favre, un pompier curajos, salvarea unui câine în urmă cu 11 ani avea să îi schimbe total viața. Pe nume Bella, cățelușa l-a ajutat în mod activ pe pompier să își facă meseria, devenind o super echipă.

Din păcate, patrupedul se lupta cu un cancer înfricoşător care nu i-a dat șanse prea multe la supraviețuire.

Bărbatul a postat un mesaj cu totul emoționant pe rețelele de socializare, în amintirea celui mai bun prieten al său!

În urmă cu 11 ani, am salvat o căţeluşă când eram de serviciu într-o staţie de pompieri. În următorul deceniu, am devenit inseparabili. În aventuri, la plimbări prin cartier sau relaxându-ne acasă, în faţa şemineului. A murit în braţele mele aseară, liniştită, după o luptă acerbă cu această oribilă boală.

Cuvintele lui Gregg dedicate Bellei, au fost un tribut adus tuturor aventurilor trăite împreună de bravul duo. Dar, fără îndoială, cel mai preţios lucru pe care Bella l-a primit de la el a fost toată dragostea de care este capabil un om, pentru că exact de asta a avut parte până în momentul în care a închis ochii în braţele lui.

Mesajul înduioșător al unui pompier