Sari la conținut
Home » Mesajul emoționant legat de gâtul unui cățel abandonat! Problema medicală a patrupedului

Mesajul emoționant legat de gâtul unui cățel abandonat! Problema medicală a patrupedului

Mesajul emoționant legat de gâtul unui cățel abandonat! Problema medicală a patrupedului.

Patrupedul a avut norocul să întâlnească niște oameni cu suflet mare!

Personajul principal al următoarei întâmplări este un patruped adorabil, care a fost abandonat legat de un stâlp cu un mesaj care spunea că este surd şi că îşi caută o familie. Persoana responsabilă de abandonarea acestuia a fost reclamată la poliţie.

„Persoană care l-a abandonat are o plângere la Poliţie. Oamenii legii au demarat o anchetă” – a declarat purtătorul de cuvânt al Fundaţiei care a salvat cățelul.

Numele patrupedului este Rai, iar viața avea să îi pregătească o adevărată surpriză.

Din fericire, el a fost salvat de o organizaţie care apără drepturile animalelor:

„Rai este un căţeluş în vârstă de 4 luni cu o deficienţă de auz, care a fost abandonat în Ñuñoa, Chile. Fostul său stăpân l-a lăsat legat de un stâlp cu un mesaj pe care scria: ‘Tocmai mi-am revenit din jigodie, sunt surd şi îmi caut o familie’” – a scris Fundaţia pentru animale într-o postare publicată pe Facebook.

Fundaţia a decis să demareze o campanie pentru a-i găsi o nouă familie, care să-i ofere o casă iubitoare şi o nouă oportunitate pentru o viaţă fericită.

„Este jucăuş, extrem de iubitor şi recunoscător. Căutăm o familie care să deţină şi alte animale. Să fie alături de el 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Şi să aveţi timp, dragoste şi dorinţa de a-l educa prin semne. Este perfect ca tovarăş de călătorie. Are un comportament excelent atât în maşină, cât şi în aer liber” – a adăugat purtătorul de cuvânt al Fundaţiei.

Trebuie să fie o familie ideală care să ofere confortul şi atenţia de care are nevoie un blănos cu micile sale probleme.

Mesajul emoționant