Sari la conținut
Home » Meniul special pentru animale la un restaurant din Manhattan

Meniul special pentru animale la un restaurant din Manhattan

Meniul special pentru animale la un restaurant din Manhattan

Meniul special pentru animale la un restaurant din Manhattan. Restaurantul și barul The Wilson din Manhattan a creat un meniu special, prietenos cu câinii, pentru a aduce o experiență unică atât pentru stăpânii de patrupede, cât și pentru animalele lor de companie.

Meniul oferă opțiuni gustoase pentru câini, inclusiv o porție generoasă de coaste fripte de 450 de grame, servită alături de legume proaspete și sos de friptură.

Meniul special pentru animale la un restaurant din Manhattan

Prețul acestei delicii canine este de 42 de dolari, la fel ca și varianta pentru oameni din meniul standard.

Stăpânii doresc să mențină greutatea câinelui sub control sau au preferințe alimentare specifice pentru patrupedele lor. Meniul include și o secțiune specială numită „Pentru dietă”.

Această secțiune oferă opțiuni precum somon nordic la tigaie. La prețul de 28 de dolari, sau piept de pui la grătar, la 16 dolari. Ambele feluri de mâncare vin însoțite de legume la aburi.

Pentru desert, câinii au și ei parte de opțiuni delicioase. Acestea includ o selecție de măr feliat și morcovi. La prețul de 11 dolari, sau un bol cu fructe de pădure, la 14 dolari.

Această gamă variată de preparate pentru câini oferă stăpânilor oportunitatea de a-și răsfăța animalele de companie într-un mod plăcut și responsabil.

Motivația sa vine și din experiența personală cu bulldogul său numit Stella

Jeff Haskell, directorul culinar de la The Wilson, a declarat că a fost inspirat să creeze acest meniu din dorința de a găti. Mâncare sănătoasă, gustoasă și sigură pentru câini, pentru a oferi stăpânilor o experiență fără griji atunci când își iau patrupedul cu ei pentru o seară în oraș.

Motivația sa vine și din experiența personală cu bulldogul său numit Stella, care are preferințe alimentare specifice.

Astfel, meniul prietenos cu câinii este o modalitate de a satisface nevoile nutriționale și gusturile variate ale animalelor de companie.

Și în același timp, de a oferi stăpânilor o experiență culinară plăcută în compania patrupedelor lor.

Această inițiativă ilustrează modul în care lumea modernă acordă o atenție deosebită. Tratează animalele ca membri iubiți ai familiei și asigurându-se că acestea au acces la preparate delicioase și hrănitoare, chiar și atunci când sunt în vizită la un restaurant, conform vice.com.