De 1010 Vizualizari

MASACRU LA GĂDINA ZOOLOGICĂ din Copenhaga. Au fost uciși 4 lei perfect SĂNĂTOȘI. VIDEO

Decizie aberantă

Grădina Zoologică din Copenhaga se află prinsă în mijlocul unui scandal uriaș, după ce administratorii au eutanasiat 4 lei ce se aflau într-o stare fizică excelentă. Oficialii au declarat că au ucis un leu mascul de 16 ani, o leoaică de aproximativ aceeaşi vârstă şi două femele tinere după ce un nou leu mascul a sosit duminică, ca parte a unui program de reînnoire a stocului de reproducere al grădinii zoologice.

„Acum, două femele tinere născute în 2012 au devenit mature şi sunt sănătoase, ele pot lua locul femelei bătrâne şi formează un triunghi puternic cu noul mascul”, s eprecizează în comunicatul emis. De asemenea, se ma precizează ce cei doi lei tineri au fost uciși, de fapt, de noul mascul, pentru că nu s-au putut descurca în prezența acestuia. 

Este al doilea mare scandal în care sunt implicați administratorii de la Grădina Zoologică din Copenhaga. Luna trecută, Marius, o girafă în vârstă de 1 an și jumătate, a fost împușcată și tranșată în prezența unor vizitatori minori.

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X