De 1702 Vizualizari

Mafia animalelor exotice loveste la Craiova! Administratorul, angajatii si veterinarul gredinei Zoo au facut disparuti trei pui de leu!

 

Ieri seara, leoaica de la grădina zoologică din Craiova a fătat trei pui. Un eveniment special şi rar, spun specialiştii, deoarece rareori aceste animale sălbatice reuşesc să se reproducă în captivitate, cu atât mai mult cu cât zoo Craiova abia le oferea un spaţiu decent în care să-şi ducă zilele.

Dar, minunea s-a întâmplat şi leoaica a rămas gestantă. A adus pe lume trei pui, care, spre nefericirea conducerii de la zoo au fost filmaţi de reporterii cotidianului Evenimentul zilei. Puii mişcau şi erau alăptaţi de leoaică.

Azi de dimineaţă, surpriză! Cei trei pui de leu au dispărut, iar veterinarul şi administratorul au dat o explicaţie halucinantă: “Care pui? Femela nu a fost gestantă, avea doar reţineri de apă”. La scurt timp au revenit cu decalartii mai halucinante decat prima: „E greu sa iti dai seama daca o leoaica e gestata” si „probabil ca si-a mancat puii”.

Medicii veterinari sustin contrariul: „E foarte usor sa iti dai seama de gestatie la un animal atat de mare si ar fi sesizat daca leoaica isi manca puii”, a spus dr. vet. Mana, colaborator Animal Zoo.

 

 

 

 

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X