Sari la conținut
Home » Luni întregi de așteptare pe șinele de tren! Un câine loial își așteaptă nerăbdător familia

Luni întregi de așteptare pe șinele de tren! Un câine loial își așteaptă nerăbdător familia

Luni întregi de așteptare pe șinele de tren! Un câine loial își așteaptă nerăbdător familia.

Patrupedul loial nu a părăsit locul în care a fost lăsat!

Următoarea întâmplare a avut loc lângă o gară, acolo unde un tânăr făcea naveta zilnic spre serviciu. El a observat însă ceva neobișnuit, în prezența unui câine fără stăpân care rătăcea în zonă.

Într-una din zile, Facundo a observat în apropierea gării un mic câine pe care a decis să-l îngrijească dându-i apă şi hrană. Cu fiecare zi care trecea, cei doi dezvoltau o frumoasă relație de prietenie.

Zilele următoare, oamenii care frecventau gara şi care cunoşteau legătura dintre câine şi tânăr, au observat o schimbare ciudată la patruped: era neliniştit şi rătăcea în jurul staţiei de tren, ca şi cum ar fi căutat ceva sau pe cineva. În cele din urmă, l-au observat aşezându-se de-a lungul şinelor, lângă locul în care şi-a văzut pentru ultima dată prietenul uman.

Luni întregi de așteptare pe șinele

Se pare că tânărul a fost nevoit să se mute din zonă, fără să poată să își ia rămas bun de la patrupedul loial. Emoționați după ce au aflat aceste detalii, oamenii au decis să îi sară în ajutor patrupedului, reușind să improvizeze un mic adăpost, pe lângă mâncarea și apa necesară traiului de zi cu zi.