Sari la conținut
Home » Indiferent de problemele cu care se confruntă, un tânăr cu dizabilități luptă pentru salvarea câinilor fără stăpân

Indiferent de problemele cu care se confruntă, un tânăr cu dizabilități luptă pentru salvarea câinilor fără stăpân

  • de

Indiferent de problemele cu care se confruntă, un tânăr cu dizabilități luptă pentru salvarea câinilor fără stăpân.

Totul se petrece în Malaezia!

Un bărbat care lucrează ca măturător stradal a decis să facă un gest cu totul impresionant! Chiar dacă la rândul său se confruntă cu probleme medicale, el merge fericit la muncă alături de cei doi câini care îi țin companie și îl însoțesc zilnic la muncă.

Cel care a făcut pozele a fost impresionat de situația tânărului, și a decis să intre în vorbă cu el, pentru a putea să îi înțeleagă situația.

„Nu muşcă niciodată, ci doar latră. Şi sunt daruri de la Dumnezeu pentru a mă proteja în fiecare zi. Ei au grijă de mine pentru că sunt invalid”, povesteşte bărbatul.

Oamenii l-au persecutat pentru că are un statut special, iar hoţii au profitat de poziţia sa lipsită de apărare pentru a-l jefui.

„Când luminile stradale se sting, ei sunt singurii care stau lângă mine şi mă apără”, povesteşte bărbatul.

Indiferent de problemele cu care se confruntă

Cu siguranță că cei doi câini vor avea mereu grijă de tânărul cu suflet mare, iar el la rândul lui va face tot ceea ce este posibil pentru a le putea oferi un minim necesar de supraviețuire.