Sari la conținut
Home » Loialitatea fără limite a unui câine! El refuză să plece de lângă mormântul micului său prieten

Loialitatea fără limite a unui câine! El refuză să plece de lângă mormântul micului său prieten

  • de

Loialitatea fără limite a unui câine! El refuză să plece de lângă mormântul micului său prieten.

Poveste extrem de emoționantă!

Următoarea întâmplare îl are în centrul atenției pe Mino, un frumos câine negru, din Vietnam. Câinele are patru ani, dar şi-a petrecut trei dintre ei la mormântul iubitului său prieten, care şi-a pierdut viaţa în mod tragic pe când avea doar doi ani.

Potrivit thedodo.com, loialitatea unui animal este atât de mare, încât nu poate evita suferinţa enormă atunci când rămâne fără prietenul său uman, mai ales atunci când este un copil mic pe care l-a protejat din tot sufletul.

Mino a intrat în viaţa bebeluşului Khet când micuţul avea un an. Din primul moment, o prietenie incredibilă s-a stabilit între ei. Erau nedespărţiţi şi îşi petreceau tot timpul jucându-se împreună, până când apa unui canal din apropiere a pus capăt scurtei vieţi a băiatului.

Din cauza inocenţei sale, băiatul a căzut în apă şi nimeni nu a reuşit să ajungă la timp pentru a-l salva.

Din acel moment, Mino nu s-a mai dezlipit de mormântul micului său prieten; indiferent de vremea nefavorabilă. Pentru acest câine, timpul s-a oprit şi nu s-a putut gândi la altceva decât să fie lângă el.

Nu există nimic care să-l facă pe Mino sa plece de la mormânt. Tocmai de aceea, Nguyen îi aduce de mâncare, astfel încât alimentaţia să să nu fie afectată de timpul îndelungat de expunere la soare.

Loialitatea fără limite a unui câine!