De 1049 Vizualizari

Locuitorii „Insulei pisicilor” au cerut hrana pentru feline, pe Internet

Si au primit mai mult decat pot stoca

Aoshima este o insula mica din Sudul Japoniei, cunoscuta ca „Insula pisicilor”, deoarece aici traiesc de sase ori mai multe feline decat oameni.

De curand, locuitorii de pe Aoshima s-au confruntat cu o situatie de criza: din cauza conditiilor meteo, aprovizionarea cu alimente a fost ingreunata. Pentru a preveni „revolta” pisicilor, rezidentii insulei au apelat la Internet. „Va rugam, trimiteti mancare pentru pisici pe Aoshima! Nu exista magazine pe insula de unde sa cumparam. Oamenii de aici se aprovizioneaza cu barca, de pe continent. In timpul iernii, vantul este destul de puternic si barcile nu mai circula”, a scris pe Twitter o iubitoare de pe pisici.

Mesajul a avut un impact incredibil. Peste cateva zile, insula a fost „bombardata” cu donatii. Femeia a revenit cu o postare pe Twitter: „Va rugam sa nu ne mai trimiteti mancare pentru pisici! Am primit mult mai mult decat ne asteptam si nu mai avem unde sa o depozitam. Va multumim tuturor!”.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X