Sari la conținut
Home » Legătura EMOŢIONANTĂ dintre un LEU şi un CÂINE! Povestea lor este COPLEȘITOARE

Legătura EMOŢIONANTĂ dintre un LEU şi un CÂINE! Povestea lor este COPLEȘITOARE

Legătura EMOŢIONANTĂ dintre un LEU şi un CÂINE! Povestea lor este COPLEȘITOAREUn leu şi un căţel ce nu cântărește mai mult de 5 kilograme au devenit cei mai buni prieteni după ce unul dintre ei a simţit că celălalt este foarte bolnav.

Legătura EMOŢIONANTĂ. Povestea lor este copleșitoare

Cele două animalele trăiesc împreună într-o grădină zoologică din Oklahoma, SUA. Totul a început după ce câinele Milo a simţit că mamiferul carnivor de peste 200 de kilograme este bolnav, ea suferind de o boală a oaselor. De atunci, patrupedul încearcă să-i aline durerile celui mai bun prieten.
Angajaţii de la Zoo spun că Milo încearcă să imite din modul de comportament al leului, scrie Viral Nova.

 Citește și poestea Tebei.Teba, cel mai bun câine de urmă din România, a ajuns EROU! Ministerul Afacerilor Interne a omagiat-o pe Teba, cainele politist gratie caruia a fost gasit criminalul din Satu Mare.

A descoperit autorul dublului asasina

„Multumim, TEBA!❤ Ea este cea care in urma cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu-Mare!Doar 4 ore i-a luat acestui caine politist sa ajunga la criminal”, se arata pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.Cei de la MAI au adăugat că eroina României nu este la prima astfel de isprava si ii multumesc conducatorului sau.Citește continuarea…