Legătura EMOŢIONANTĂ dintre un LEU şi un CÂINE! Povestea lor este COPLEȘITOAREUn leu şi un căţel ce nu cântărește mai mult de 5 kilograme au devenit cei mai buni prieteni după ce unul dintre ei a simţit că celălalt este foarte bolnav.

Legătura EMOŢIONANTĂ. Povestea lor este copleșitoare

Cele două animalele trăiesc împreună într-o grădină zoologică din Oklahoma, SUA. Totul a început după ce câinele Milo a simţit că mamiferul carnivor de peste 200 de kilograme este bolnav, ea suferind de o boală a oaselor. De atunci, patrupedul încearcă să-i aline durerile celui mai bun prieten.
Angajaţii de la Zoo spun că Milo încearcă să imite din modul de comportament al leului, scrie Viral Nova.

Citește și:

 Citește și poestea Tebei.Teba, cel mai bun câine de urmă din România, a ajuns EROU! Ministerul Afacerilor Interne a omagiat-o pe Teba, cainele politist gratie caruia a fost gasit criminalul din Satu Mare.

A descoperit autorul dublului asasina

„Multumim, TEBA!❤ Ea este cea care in urma cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu-Mare!Doar 4 ore i-a luat acestui caine politist sa ajunga la criminal”, se arata pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.Cei de la MAI au adăugat că eroina României nu este la prima astfel de isprava si ii multumesc conducatorului sau.Citește continuarea…

Citește și: