Sari la conținut
Home » Legată de un fier și aruncată într-un râu! Povestea unei cățelușe care a reușit să supraviețuiască în mod miraculos

Legată de un fier și aruncată într-un râu! Povestea unei cățelușe care a reușit să supraviețuiască în mod miraculos

  • de

Legată de un fier și aruncată într-un râu! Povestea unei cățelușe care a reușit să supraviețuiască în mod miraculos.

Totul s-a petrecut în Lituania!

O tânără pe nume Audra Petraškienė se plimba printr-un mic oraș din Lituania, când deodată a observat ceva de-a dreptul scandalos! Un cățel stătea la marginea drumului, ud din cap până în picioare, cu gâtul legat de un obiect necunoscut. Atunci tânăra a decis să intervină și să vadă despre ce este vorba.

Legată de un fier și aruncată în râu

Potrivit dailymail.co.uk, cățelul părea tocmai ieșit din râu, fiind într-o stare teribilă. Se pare că acesta avea legat în jurul gâtului un obiect din metal, imagine ce a dus-o pe tânără cu gândul că acest patruped a fost aruncat intenționat în apă pentru a se îneca.

„Se pare că cineva i-a legat un obiect greu din metal la gât şi l-a aruncat în râu ca să se înece”, a declarat Andra, fiica lui Petraškienė, pentru The Dodo.

„Este un adevărat luptător”, a mai adăugat Andra.

A luat câinele acasă, l-a scăpat de metalul prins în jurul gâtului, ca mai apoi să îl ducă la o clinică veterinară specializată în ajutorarea câinilor aflați în suferință:

„Sunt foarte mândră de ea”, mărturiseşte Andra. „Iubeşte animalele şi are grijă mereu de ele.”

În cele din urmă, poliţia a identificat proprietarul câinelui, dar rămâne totuşi neclar cum şi de ce câinele a fost expus acestei experienţe îngrozitoare.

Potrivit informaţiilor publicate pe Facebook, ceea ce a păţit animalul nevinovat ar fi putut fi un act de răzbunare venit din partea unui vecin de-al proprietarului.