Sari la conținut
Home » Legat de valiza plină cu lucrurile sale! Soarta unui cățel abandonat într-o gară

Legat de valiza plină cu lucrurile sale! Soarta unui cățel abandonat într-o gară

Legat de valiza plină cu lucrurile sale! Soarta unui cățel abandonat într-o gară.

Evenimentul s-a petrecut în Scoția!

Un căţeluş din rasa Shar Pei, numit Kai, a fost găsit într-o staţie de tren din Ayr, Scoţia, legat de o valiză în care se aflau lucrurile sale (o pernă, o jucărie, mâncare şi un castron). Acest biet câine a fost abandonat de către fostul său proprietar şi legat astfel încât să nu poată scăpa.

Ulterior s-a aflat că abandonarea câinelui a fost rezultatul unei încercări de vânzare care a mers prost. O femeie a acceptat să-l cumpere pe Kai la un preţ de 600 de dolari de la proprietar, dar atunci când s-a întâlnit cu vânzătorul, acesta venise cu un alt câine decât cel prezentat în fotografii, drept urmare aceasta s-a răzgândit.

Apoi proprietarul a lăsat câinele în gară şi a plecat fără să privească în urmă.

Câinele a fost dus într-un adăpost pentru animale unde s-au primit numeroase cereri de adopţie pentru el.

Legat de valiza plină cu lucrurile sale

Voluntarii au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a-i găsi căţelului un cămin permanent.

O fotografie care îl înfăţişează a fost distribuită pe social media şi a devenit imediat virală. Apoi, sute de iubitori de animale s-au întrecut în a-l adopta pe Kai ca animal de companie.

În cele din urmă, Kai a ajuns în grija lui Ian Russell, un om care iubeşte cu adevărat animalele şi care îi oferă câinelui viaţa pe care o merită!

„Sunt foarte bucuros că în mine au avut cea mai mare încredere dintre toţi cei care l-au dorit pe Kai!” – mărturiseşte Russell.