Sari la conținut
Home » Legat cu un lanț extrem de greu, un cățeluș cunoaște pentru prima dată libertatea!

Legat cu un lanț extrem de greu, un cățeluș cunoaște pentru prima dată libertatea!

  • de

Legat cu un lanț extrem de greu, un cățeluș cunoaște pentru prima dată libertatea!

Patrupedul nu cunoscuse niciodată dragostea unei familii!

Andie, căţeluşul în vârstă de zece săptămâni, a fost găsit încercând să supravieţuiască printre grămezi de gunoaie, înlănţuit de o bucată veche de beton aflată într-o curte.

El era nevoit să îndure căldura, reuşind doar câteva ore pe zi să se bucure de puţină umbră. Fiind foarte slăbit, patrupedul cu siguranţă ar fi murit de foame.

În cele din urmă, PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) a intervenit pentru a-i da o şansă la viaţă. El a primit îngrijiri medicale de urgenţă, iar medicii veterinari s-au asigurat să-l scape de scabie şi să-l ajute să câştige în greutate cât mai curând posibil.

Astăzi, Andie arată ca un căţel complet schimbat! Are o blană frumoasă şi strălucitoare, burta plină şi în sfârşit ştie cum este să trăieşti confortabil.

Andie a fost adoptat de o familie iubitoare care mai deţine doi câini, pe Apolo şi pe Artemis. Lui Andie îi place să alerge şi să se joace alături de ei, ba chiar are o jucărie preferată pe care o ia cu el peste tot.

Legat cu un lanț

Niciun animal nu ar trebui să treacă prin asemenea chinuri, dar, din păcate, aceste condiţii îngrozitoare reprezintă singurul mod de viaţă pe care acest căţeluş l-a cunoscut vreodată.