Sari la conținut
Home » Lăsați la ușa unui adăpost, o cățelușă a fost abandonată împreună cu cei zece pui!

Lăsați la ușa unui adăpost, o cățelușă a fost abandonată împreună cu cei zece pui!

  • de

Lăsați la ușa unui adăpost, o cățelușă a fost abandonată împreună cu cei zece pui!

Fostul stăpân nu a mai putut să îi ofere condiții de trai pentru o cățelușă care a adus pe lume zece pui!

O cățelușă a fost abandonată în fața adăpostului Society for Prevention of Cruelty to Animals din Sacramento, împreună cu cei zece pui recent născuți. Astfel, atunci când au observat „surpriza” angajații au realizat că nu au timp de pierdut, fiind nevoie urgentă să acționze.

Lăsați fără apă sau mâncare, puii au fost îngrijiți de mamă cu cea mai mare atenție.

Ea nu s-a dezlipit pentru nimic în lume de puii săi, fiind extrem de protectivă, exact ca o adevărată mamă.

Următoarea misiune a voluntarilor era să le găsească o familie, însă din cauza vârstei lor, procesul de adopție era extrem de complicat. O separare bruscă la o asemenea vârstă putea să facă mai mult rău decât bine.

Dar cineva era dispus să primească întreaga familie! Tatăl temporar i-a oferit mamei un loc frumos şi confortabil pentru a-şi alăpta bebeluşii şi a le ţine la cald.

Chiar şi după toate greutăţile prin care a trecut, această mamă a fost atât de bună şi a permis îngrijirea puilor ei.

O cățelușă

Mama şi puii vor rămâne împreună cu tatăl temporar pentru încă câteva luni până când vor fi adoptaţi într-o casă permanentă.

Între timp, bărbatul continuă să aibă grijă de ei şi să le asigure toate condiţiile, postând din când în când câte o fotografie cu frumoasa familie pe reţelele de socializare!

Din păcate cățelușa nu avea un cip, astfel angajații nu au putut să identifice omul fără suflet care a putut să facă un asemenea gest. Din fericire, ei se pot bucura acum de o nouă viață, fiind convinși că oamenii din jurul lor sunt speciali.

O cățelușă
O cățelușă