Sari la conținut
Home » La un pas de INFARCT cand au vazut CREATURA! Au crezut ca este vorba de un „EXPERIMENT” scapat din laboratoarele universitatii!

La un pas de INFARCT cand au vazut CREATURA! Au crezut ca este vorba de un „EXPERIMENT” scapat din laboratoarele universitatii!

Studentii unei Facultati de Medicina din sudul Chinei au trait socul vietii lor cand au dat nas in nas cu o creatura inspaimantatoare.rat1Cei mai multi erau convinsi ca nu poate fi vorba decat despre un sobolan mutant scapat probabil din laboratoarele de cercetare ale facultatii. Potrivit dailymail.co.uk, citat de evz.ro, inarmati cu plase de pescuit, paznicii Facultatii  Wenzhou din Zhejiang s-au chinuit nu mai putin de patru ore sa prinda ”monstruozitatea”. Operatiunea a dat peste cap activitatea intregului campus universitar si a panicat complet firile mai sensibile. Un cadru didactic a reusit insa sa-si pastreze cumpatul si a incercat sa calmeze spiritele explicand ca fiara mutanta nu era, de fapt, decat o biata nutrie ratacita. rat4„Nu am vazut niciodata pana acum ceva asemanator, asa ca eram deosebit de tensionati. Ne era frica sa nu muste sau sa nu reactioze in vreun fel neasteptat”, a declarat, potrivit sursei citate, Zhao Jianzhong, membru al echipei de paza.rat3Vestea prinderii unei misterioase creaturi s-a raspandit rapid in localitate si ulterior in presa internationala. Multi nu au vrut sa creada ca ”uriasa rozatoare” e doar o biata nutrie si au inceput sa circule divese versiunii ale incidentului unele mai fabuloase ca altele. Una dintre acestea face trimitere la testele care se fac adesea pe soareci si sobolani si, in mod clar, creatura nu era altceva decat o rozatoare mutant scapata din laboratoarele facultatii.Nutria a fost predată unei organizații pentru protecția animalelor sălbatice.https://www.youtube.com/watch?v=QVE6E0FFiwkSursa foto: dailymail.co.uk