Sari la conținut
Home » ”Kovu merită o șansă! Vă rugăm nu îl lăsați să moară în adăpost!”

”Kovu merită o șansă! Vă rugăm nu îl lăsați să moară în adăpost!”

”Kovu merită o șansă! Vă rugăm nu îl lăsați să moară în adăpost!” Din nou Marius Chirca prezintă iubitorilor de animale, pe pagina oficială de socializare, povestea tristă a unui un câine de luptă care era trecut pe lista de eutanasiere. Cățelul are mare nevoie de ajutor.Zilele trecute, dresorul Robert Munteanu i-a trimis un mesaj cu un link atașat lui Marius Chirca sau Kola Kariola, așa cum este cunoscut de iubitorii de animale. După ce l-a citit l-a sunat înapoi și i-a spus: „Hai sa-l salvam!”Redăm povestea integrală scrisă pe pagina de Facebook Kola Kariola:Mulți s-au intrebat în live-ul pe care l-am facut, unde mă duc şi ce salvez. Zilele trecute dresorul si prietenul meu Robert Munteanu mi-a trimis linkul de mai jos. L-am citit, mi-au dat lacrimile si l-am sunat inapoi instant. I-am spus o singura propozitie „Hai sa-l salvam”. Acum ma mai despart 20 minute de Kovu, il voi prelua din adapost si il voi duce la Belciugatele intr-un loc separat de ceilalti caini, loc care a fost facut astazi, de urgenta, de catre muncitori. Impreuna cu Robert vom lucra la reabilitarea lui din toate punctele de vedere iar astazi, pentru Kovu, va incepe o noua viata in care va cunoaste dragostea de om, va uita de bătăi si de toate lipsurile de care a avut parte. Sper din suflet sa inteleaga ca ii vreau doar binele si ca nu va fi agresiv cu mine atunci cand il voi scoate din padoc. La salvarea lui Kovu vom reveni cu un live pe Facebook in aproximativ 20 minute, ramaneti aproape!”, a scris Marius pe Facebook.Redăm și materialul din link-ul trimis celui care a pus bazele Asociației Kola Kariola:Kovu a ajuns în adăpostul public din Piatra-Neamț pe 8 iunie 2017. Fiind considerat un câine agresiv, cel mai probabil se va decide eutanasierea lui în termenul legal de 14 zile.Kovu merită o șansă! Vă rugăm nu îl lăsați să moară în adăpost!Corpul și sufletul lui măcinate de răni din cauza maltratării și luptelor cu animale merită să cunoască iubirea, protecția și ce înseamnă acasă, alături de omul lui care știe să prețuiască loialitatea unui câine. Câinii din această rasă, în pofida stigmatului pus pe agresivitatea lor, sunt animale extrem de protectoare și afectuoase. Câinii nu sunt răi, prin natura lor, oamenii îi fac să devină așa. Să îi arătăm lui Kovu că se poate și altfel, că sunt și oameni buni care îi pot oferi o viață nouă!Luptele cu animale sunt în continuare un „sport” comun în România și multe animale pier sau rămân cu traume pe viață.Kovu este un mix de pit bull, cu traume severe, care poate fi recuperat dacă un om cu experiență se va oferi să îl scoată din adăpost. În momentul de față comportamentul lui este impredictibil și este agresiv față de ceilalți câini din padoc.Trebuie găsită o soluție pentru salvarea lui Kovu! Vă rugăm, distribuiți!!”ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Kola Kariola a făcut anunțul: Două SUFLETE RĂTĂCITE au mare nevoie de ajutor

Kola Kariola a făcut anunțul: Două SUFLETE RĂTĂCITE au mare nevoie de ajutor
15 Iun, 2017 la 10:39 amModifica

Nici nu bănuiești ce-și dorește de ziua lui Marius Chirca sau Kola Kariola, cum este cunoscut în lumea iubitorilor de animale

Nici nu bănuiești ce-și dorește de ziua lui Marius Chirca sau Kola Kariola, cum este cunoscut în lumea iubitorilor de animale
06 Iun, 2017 la 11:58 amModifica

Și-a chinuit câinele în ultimul hal. ”Nu mai am cuvinte….nu mai am putere….am în faţă…” Cazul a fost preluat de Kola Kariola!

Și-a chinuit câinele în ultimul hal. ”Nu mai am cuvinte….nu mai am putere….am în faţă…” Cazul a fost preluat de Kola Kariola!
19 Mai, 2017 la 1:36 pmModifica