Sari la conținut
Home » Și-a chinuit câinele în ultimul hal. ”Nu mai am cuvinte….nu mai am putere….am în faţă…” Cazul a fost preluat de Kola Kariola!

Și-a chinuit câinele în ultimul hal. ”Nu mai am cuvinte….nu mai am putere….am în faţă…” Cazul a fost preluat de Kola Kariola!

Și-a chinuit câinele în ultimul hal. Cazul a fost preluat de Asociația Kola Kariola!  ”Nu mai am cuvinte….nu mai am putere….am în faţă…”Din ce în ce mai mulți oameni cu suflet abundă rețelele de socializare cu anunțuri cu animale. Ei cer ajutor asociațiilor pentru protecția animalelor sau medicilor veterinari să ajute animalele aflate în pericol, animale maltratate sau cele care au fost implicate într-un accident rutier.De această dată, o femeie din Piatra Neamț a filmat un câine maltratat, a postat clipul pe Facebook și a scris  un mesaj disperat: ”Are piciorul tăiat, gatul la fel!! ESTE CINEVA IN ZONA!!???!!! NU mănâncă nimic!! ESTE URGENT! VA ROG OAMENI BUNI!!!După câteva ore, cel care a pus bazele asociației Kola Kariola a răspus la mesajul femeii: ”Am plecat să-l iau!”Pentru că de fiecare dată ține iubitorii de animale la curent cu tot ceea ce face pentru animalele salvate, Marius a revenit cu ultimele noutăți despre starea cățelușei:”Am ajuns la clinică Speed Vet, a intrat de urgenţă în operaţie pentru extragerea latului din gât. Mâine va fi mutată la clinică Trauma Surgery Vet pentru continuarea investigaţiilor. Este vorba de o fetiţă în vârstă de 10-11 ani, cu multe fătări de-a lungul timpului….sper să fie bine şi să mai trăiască ani buni îngrijită şi iubita.Revenim mâine cu noutăţi.Nu mai am cuvinte….nu mai am putere….am în faţă asfaltul, am în faţă noaptea….sunt în maşină şi mă năpădesc toate gândurile….cu ce au greşit amărâţii ăştia să îndure atâta durere….nu plâng, nu se vaită, stau în tăcere şi suferă….câţi or mai fi care se sting singuri neştiuţi de nimeni….Mă îndrept spre Bucureşti către Speed vet, trebuie urgent scoasă sârmă din gât, este încarnată, miroase a infecţie, iar lăbuţă sper să poată fi salvată….este un câine în vârstă de peste 10 ani…Cine doreşte să ajute pentru achitarea costurilor veterinare pentru cazurile preluate azi o poate face în conturile asociaţiei!”

Ron: RO43RZBR0000060016698751Euro: RO53RZBR0000060016698765USD: RO90RZBR0000060016698778Beneficiar: Asociatia pentru protectia animalelor Kola KariolaCIF: 33115589Banca : Raiffeisen BankCod Swift: RZBRROBUPayPal: [email protected]