10335 Vizualizari

Îți va sfâșia INIMA: Micul pui de elefant PLÂNGE CU LACRIMI, dupa ce a fost respins, violent, de mama sa

Iti va sfasia inima! Zhuang Zhuang este un pui de elefant din China, a carui viata nu i-a zambit nicio clipa!

Potrivit The Dodo, cand animalutul a vazut pentru prima data lumina zilei, mama lui l-a respins violent, lovindu-l cu putere cu picioarele sale.

A incercat sa il omoare cum a stiut ea mai bine…

Cand ingrijitorii gradinii zoologice in care s-a nascut Zhuang Zhuang au realizat ce se intampla cu micutul elefant, l-au luat temporar de langa mama lui. Cu toate acestea, totul a fost in zadar: cand l-au readus, pe pui l-a asteptat aceeasi soarta: lovituri de picioare si de trompa, pe tot corpul.

Confruntandu-se cu respingerea dureroasa a mamei, puiutul a facut singurul lucru care ii mai ramasese de facut: a plans!

Lacrimile i s-au scurt pe obraji ore bune. Acele lacrimi dureroase, care ating inima oricui si care te fac sa te intrebi daca si animalele simt durerea sufleteasca la fel ca oamenii. Si, se pare ca da….

baby-elephant-cries-02

Sa fie vorba despre depresie in cazul mamei? Sa fie oare bolnava?

Important este ca, pana la urma, micutul a fost luat de langă ea, adoptat de catre un ingrijitor al unei rezervatii naturale din Rong-Cheng, iar acum a cunoscut fericirea! Între cei doi s-a legat o relatie la care micutul, probabil ca nici nu indraznise sa viseze…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X