De 1797 Vizualizari

Îți va RUPE INIMA! Viața nu i-a zâmbit! Află povestea unui pui de elefant

Iti va RUPE INIMA! Zhuang Zhuang este un pui de elefant, a carui viata nu i-a zambit nicio clipa! Spunem asta pentru că bietul animal a fost respins la naștere de mama lui foarte violent, lovindu-l cu putere cu picioarele sale, a incercat sa il omoare cum a stiut ea mai bine, potrivit The Dodo.

Cand ingrijitorii gradinii zoologice in care s-a nascut Zhuang Zhuang au realizat ce se intampla cu micutul elefant, l-au luat temporar de langa mama lui. Cu toate acestea, totul a fost in zadar: cand l-au readus, pe pui l-a asteptat aceeasi soarta: lovituri de picioare si de trompa, pe tot corpul.

Confruntandu-se cu respingerea dureroasa a mamei, puiutul a facut singurul lucru care ii mai ramasese de facut: a plans!

A plâns ore întregi. Acele lacrimi dureroase, care ating inima oricui si care te fac sa te intrebi daca si animalele simt durerea sufleteasca la fel ca oamenii.

Într-un final, drăgălașul animal a fost luat de lângă mama lui și a fost adoptat de un îngrijitor al unei rezervatii naturale din Rong-Cheng, China, unde a cunoscut fericirea!

baby-elephant-cries-02

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X