Sari la conținut
Home » Interviu cu Motanul LENTILĂ, pisica-vedetă de pe Facebook!

Interviu cu Motanul LENTILĂ, pisica-vedetă de pe Facebook!

Interviu cu Motanul LENTILĂ, pisica-vedetă de pe Facebook! Pisicari dragi, emoțiile mele au luat sfârșit: am un interviu EXCLUSIV, SENZAȚIONAL și ÎN PREMIERĂ cu superbul, inegalabilul, unicul și senzaționalul star felin din România: Motanul Lentilă!Poate nu știți, dar anul trecut într-o emisiune de la DIGI ANIMAL WORLD, unde eram invitată, am apucat să vorbesc despre amorul pe care i-l port și admirația pe care ginta felină de la noi i-o oferă necondiționat internetic. Oamenii lui, Raluca și Alex Dascălu, încă se minunează că „pozele cu Lentilă ajung de multe ori la peste 3000 de like-uri” – ei îl adoră indiferent de succesul online, potrivit superpisi.ro.

Iată cum se descrie Lentilă, motanul cu aproape 35k de fani pe Facebook„Lentilă Hubble Crucişătorul, 4 ani, leu. Probabil sunt ragdoll, după aspect şi comportament. Nu ştiu nimic despre strămoşi, am fost găsit de cineva la marginea unei şosele, pe câmp, când căutam nişte apă şi ceva de mâncare şi eram mai slab decât şi-ar putea imagina cei care mă cunosc.”

lentila cumintePROGRAMUL ZILEI„Dimineaţă, când se trezesc ceilalţi din casă, mă trezesc şi eu şi încerc să îi încurc cât mai mult, cât timp ei se pregătesc să plece la serviciu. Apoi trag un pui de somn câteva ore pe scaun/canapea/pat/cântarul de bebeluş/sub masă etc Apoi 5 minute joacă şi mâncat, şi iar somn până seară. Nu-i bag în seamă pe colegii de apartament când ajung acasă. Mă trezesc când se pregătesc ei de culcare şi încep să miaun că vreau mâncare bună şi joacă. Mă ţin în geam, apoi ei se culcă. Noaptea sunt rege în casă, alerg, mă joc, miaun!”TV, JUCĂRII, CUTII„Televizorul necesită prea multă atenţie din partea mea. Prefer să dorm!”„Orice șiret e preferatul meu!”„Noroc că fata care îmi dă să mănânc face multe cumpărături online, aşa că în casa noastră apare mereu câte o cutie nouă pe care o revendic imediat.”LIFESTYLE – 3 LUCRURI FAVORITE„Mâncarea, somnul, mâncarea.”NEBUNII„Am mâncat un șiret şi colegii de apartament s-au speriat. Au chemat veterinarul, pentru că nu mai scoteam șiretul. L-am scos după 2 zile. A, şi am fugit din apartament în seară în care mi-au adus prima dată bebeluşul pe cap. M-au găsit după un timp sub o floare, pe scară blocului, trei etaje mai jos.”TACTICI„Uitaţi-vă la privirea mea. E nevoie doar de o privire şi toată lumea e înduioşată. Sper că stilul meu de viaţă îi inspiră şi pe ei şi îi ajute să se relaxeze, aşa cum mă relaxez eu toată ziua.”lentila cavalerOAMENI„Probabil aş vrea să se joace mai mult cu mine şi să mă lase să dorm cu ei în dormitor. Nu mai dorm cu ei în cameră de când doarme bebeluşul cu ei.”TRĂSĂTURI UNICE„Privirea, blana, caracterul 🙂 Acum serios, fiecare pisică e unică!”ACTIVITATE ONLINE – Facebook, Instagram, alte nebunii sociale?„Of course! Am Facebook, Instagram şi Youtube. Principalul canal de socializare al meu e Facebook, vă invit pe pagina Motanul Lentilă să mă vedeţi mai bine.”FAVORIȚI„Da, admir foarte mult lenea lui Garfield şi apetitul lui.”CADOU CERUT DE LA ZÂNA PISICILOR„Un sac de boabeeee!”VIAȚĂ ANTERIOARĂ„Probabil un leu fioros din junglă. Încă mai am reminiscenţe din această viaţă anterioară, după cum se vede.”lentila 2015SFATURI PENTRU PISICI ȘI PISICARI„Fiţi blânde şi drăgăstoase! Şi pentru stăpâni: pisica e cea mai bună terapie împotriva stresului! Oferiţi-i mai des mângâieri!”MOBILĂ/ MOMENT/ MÂNCARE/ DORINȚĂ„Piesă de mobilier favorită este scaunul de birou pe care dorm cel mai bine / Momentul favorit este când dorm / boabe de orice fel şi în cantităţi cât mai mari / să nu mă prindă de coadă bebeluşul.”Of, cum să nu-l adori? Are tot ce ți-ai dori la un motan: blândețe, atenție, putere, inteligență emoțională. Plus, din când în când, Lentilă face și curățenie, dar nu se laudă.CE SPUNE RALUCACum vă ziceam, toate astea li se datorează, cred, soților Dascălu, și recent, fiicei lor Ilinca. Sigur îl influențează jucăuș pe Lentilă. Cum de s-au făcut ei, totuși, pisicari? Pur și simplu… a venit Lentilă în viața lor.

 • Raluca are grijă de Lentilă de 3 ani. Are 32 de ani și se știe cat person doar „de când a venit Lentilă”. I se pare simplu, că are grijă doar de „una. Jucării am luat numai la început, aşa că lunar mă costă acum numai nisipul şi hrana. Probabil ajung undeva sub 100 de lei costurile cu pisica.”Am întrebat-o dacă i s-a părut vreodată că treaba cu pisicile îi strică imaginea și mult m-am bucurat să aud că zice „Deloc! Chiar mi-a îmbunătăţit imaginea!”
 • Ce-i place la Lentilă? Ei bine… „Îmi place aproape tot! E haios şi când face prostii. Îmi place când toarce şi vrea atenţie, când aleargă că nebunul prin casă, când vrea se joacă, atunci când doarme în tot felul de poziţii ciudate.”
 • Așa că s-a dezvoltat cumva o interdependență când vine vorba de pisici. „Ele de mine nu cred că sunt prea dependente. Eu de ele… Nu ştiu, de când am pisică mă bucur de fiecare dată când dau de o altă pisică pe undeva. Sunt un motiv de bucurie.”
 • Rasele ei favorite sunt „ragdoll, birmaneze, în general pisicile de dimensiuni mari, cu blană lungă.”
 • Pisica favorită din  filme of all times: „Pisica rea din Cats & Dogs”.
 • Oare cu câte poze își agasează prietenii? „Din păcate, pentru că nu prea mai am timp, pun prea puţine poze cu pisica mea pe pagina lui de Facebook, iar fanii lui îmi spun că şi-ar dori mai multe.”
 • Pagini urmărite: „Urmăresc paginile care dau pisici spre adopţie. Şi am pagina Motanul Lentilă.”
 • Clipul preferat. „Cu pisici? Aici chiar nu ştiu, apar atât de multe tot timpul! Îmi vine în minte un clip cu o fetiţă de 2-3 ani care îşi transformă pisica în păpuşă şi începe să o îmbrace în rochiţe. Mi l-a trimis o colegă atunci când a aflat că voi avea o fetiţă. Sper că Ilinca nu o să-l folosească pe Lentilă pe post de păpuşă. :)”
 • Momentul preferat cu pisica: „seara, când toarce lângă noi.”
 • Cine i-a găsit numele: „Ideea a fost a lui Alex, celălalt coleg de apartament al lui Lentilă.”
 • Cine se ocupă cel mai mult de Lentilă: „Amândoi ne ocupăm la fel de mult. Sau la fel de puţin, de când a apărut Ilinca. Aşteptăm să crească Ilinca şi să se ocupe şi ea de Lentilă, măcar de joaca alături de el.”
 • Record felin: „Pozele cu Lentilă ajung de multe ori la peste 3000 de like-uri.”
 • Ce melodie ar descrie minunat relaţia cu Lentilă: „Ceva foarte relaxant şi pozitiv, ceva ce ai auzi la un bar pe o plajă mai puţin vizitată. Ceva din repertoriul cântat de Omara Portuondo.”

lentila la plajaLa final, iată și 3 întrebări despre pisici la care oamenii lui Lentilă caută încă răspuns.

 • Oare chiar mâncaţi peste?
 • Cum va împrieteniţi cu câinii?
 • De ce vă plac cutiile?

Să dăm o mână de ajutor!TE PUP, LENTILĂ!lentila pokemonSursă foto: Facebook

Etichete: