Sari la conținut
Home » Întâlnirea unor Pitbulli salvați de pe străzile periculoase! Cei doi se pot bucura de o viață liniștită

Întâlnirea unor Pitbulli salvați de pe străzile periculoase! Cei doi se pot bucura de o viață liniștită

  • de

Întâlnirea unor Pitbulli salvați de pe străzile periculoase! Cei doi se pot bucura de o viață liniștită.

Încă o acțiune de succes a asociației „Hope for Paws”!

Doi Pitbulli au îndurat o vieţă plină de abuzuri, iar cei de la Hope for Paws ezitau să le facă cunoştinţă, de frică să nu se atace reciproc. Când Cadence şi Chance au fost recuperaţi în cadrul a doua salvări diferite, voluntarii Hope for Paws nu erau siguri cum vor reacţiona dacă i-ar lăsa să stea împreună.

În urmă cu ceva vreme, Eldad Hagar de la asociaţia Hope for Paws a găsit-o pe Cadence după ce a fost folosită ca animal de momeală pentru luptele de câini. Corpul său era acoperit de răni şi cicatrici.

Chiar a doua zi, Hagar l-a descoperit pe Chance, un alt câine Pitbull care se ascundea în apropierea unui camion din Los Angeles. El trăise pe străzi întreaga lui viaţă şi era înspăimântat de oameni, neavând încredere în nimeni.

„Hope for Paws” este o cunoscută asociaţie non profit din Statele Unite care face eforturi uriaşe pentru a le oferi câinilor fără stăpân şansa la o viaţă normală.

Momentul în care se deschide uşa demonstrează cel mai bine că între ei a fost dragoste la prima vedere.

În momentul în care Cadence şi Chance s-au privit unul pe celălalt, ambele cozi au început să se mişte în aer, arătându-şi astfel bucuria. În câteva secunde, cei doi pui salvaţi se acceptă reciproc.

Întâlnirea unor Pitbulli salvați de pe străzi!

Deşi au fost salvaţi din locaţii diferite, ambii împărtăşeau acelaşi sentiment de neglijare şi nesiguranţă. În cele din urmă, toate aceste triste amintiri au fost înlocuite de clipele minunate petrecute împreună.