Sari la conținut
Home » Întâlnire emoționantă între stăpân și cățel după mai bine de jumătate de an!

Întâlnire emoționantă între stăpân și cățel după mai bine de jumătate de an!

  • de

Întâlnire emoționantă între stăpân și cățel după mai bine de jumătate de an!

Un cățel s-a pierdut de stăpânul său pentru mai bine de 200 de zile!

În aprilie 2020, un adăpost pentru animale din statul Washington a primit un telefon care anunţa faptul că un câine vagabond pe nume Blue a apărut la casa unui străin, în căutarea unui loc sigur pentru a dormi şi a mânca.

Câinele rătăcise fără rost zile întregi, căutând un sufet bun care să-l ajute, iar în cele din urmă, voluntarii de la adăpost au avut grijă de Blue, dar a trebuit să aştepte câteva luni stând blocat în canisă până la găsirea cuiva care să-l adopte.

Pandemia de Covid-19 a închis refugiu pentru publicul, cu excepţia programărilor!

O decizie salvatoare a venit atunci când adăpostul a decis să publice pe profilul oficial de Facebook un scurt videoclip cu Blue jucându-se cu o minge, în încercarea de a convinge pe cineva să-l adopte.

Soarta a făcut ca un comentariu să fie exact al celui care pierduse câinele!

Se pare că bărbatul îl pierduse pe Blue în statul Tennessee, dar apoi, după luni de căutări, a trebuit să se mute în Texas din motive profesionale; nu s-ar fi gândit niciodată că-l va găsi pur şi simplu întâmplător, după mai bine de 200 de zile trecute.

Videoclipul emoționant cu revederea celor doi! 

Aşa că stăpânul a condus 2.000 de kilometri pentru a ajunge la adăpostul din Washington, a arătat câteva poze cu Blue pentru a-i convinge pe voluntari că acest câine este al lui şi apoi a avut loc o întâlnire emoționantă: câinele şi-a recunoscut imediat stăpânul!