Îngrijorat de starea patrupedului, un bărbat decide să meargă la spital! Reacția medicilor.

Legătura dintre om și câine poate fi una extrem de strânsă!

Un câine și stăpânul său se află în centrul atenției în povestea ce urmează să fie detaliată în rândurile de mai jos. Totul subliniază din nou legătura specială pe care un patruped o are cu proprietarul său.

Potrivit thedodo.com, bătrânul și-a văzut cățelul bolnav într-o zi, iar fără să știe cum să reacționeze, el a decis să îl ducă la un spital normal, în loc de cabinet veterinar.

În mod previzibil, medicii i-au spus bărbatului că acesta nu este locul potrivit pentru a trata un cățeluș și că trebuie să meargă la o clinică veterinară, nu la un spital pentru oameni.

A decis să meargă la cel mai apropiat spital cu câinele înfăşurat într-o sacoşă de rafie!

Totul s-a petrecut în Huejotzingo, un oraș din centrul Mexicului. Bărbatul a observase că în ultima vreme patrupedul său nu se simţea foarte bine: nu mânca, nu bea lichide şi era foarte slăbit.

Bărbatul era foarte îngrijorat de sănătatea prietenului său fidel și  printre lacrimi i-a rugat din nou să facă ceva pentru bietul animal: în fața unei cereri atât de naive și emoționante, medicii nu au putut să dea înapoi.

Medicii au examinat câinele şi au observat că, de fapt, era deshidratat, deprimat şi foarte slăbit. I-au dat un antibiotic şi o perfuzie hidratantă şi în scurt timp câinele a dat primele semne de îmbunătăţire.

Chiar şi medicii au fost mulţumiţi de modul în care au decurs lucrurile: ba chiar i-au recomandat bărbatului să aducă câinele înapoi dacă se simte din nou rău.