Sari la conținut
Home » Indiferent de problemele cu care se confruntă zi de zi, un bărbat fără adăpost împarte totul cu patrupedul său loial!

Indiferent de problemele cu care se confruntă zi de zi, un bărbat fără adăpost împarte totul cu patrupedul său loial!

  • de

Indiferent de problemele cu care se confruntă zi de zi, un bărbat fără adăpost împarte totul cu patrupedul său loial!

Bărbatul nu concepe să nu împartă totul cu patrupedul său, chiar dacă viața nu i-a oferit prea multe!

Protagonistul acestei poveşti emoţionante este un bărbat fără adăpost din Venezuela, care a fost surprins într-un moment cu totul deosebit.

Acest biet om fără adăpost curăţă de obicei maşinile pe acelaşi bulevard aglomerat din oraşul peruvian Rimac. Potrivit cetăţenilor locali şi trecătorilor care îl cunosc din vedere, bărbatul fără adăpost preferă ca prietenul său fidel să îl însoţească în timp ce spală maşinile pe stradă, astfel încât să poată fi întotdeauna aproape şi să poată avea grijă de câine atunci când are nevoie de el.

Toată povestea a fost redată în spațiul online de către o femeie, care s-a nimerit să treacă întâmplător pe lângă el. Femeia a văzut un om fără adăpost de origine venezueleană îngrijind şi hrănind un câine cu handicap. Din acest motiv, în ciuda faptului că duce o viaţă grea şi nu are un acoperiş sub care să doarmă sau suficientă mâncare, omul generos ştie că trebuie să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a avea grijă de acest biet patruped.

“L-am văzut pe acest bărbat venezuelean vorbind foarte afectuos cu acel câine, cu ‘bebeluşul său’ aşa cum îi spunea el. Din păcate, acel căţeluş nu-şi poate folosi picioarele din spate, dar se poate deplasa mulţumită unui scaun cu rotile special.”

patrupedul
patrupedul

Această poveste ne reamintește cât de mult contează să fim cu adevărat oameni, indiferent de statutul social sau avere. Chiar dacă el se confruntă cu problemele traiului pe stradă, fără un adăpost stabil, bărbatul are grijă de cățelul său cu handicap, fiind convins că animalul de companie îi va fi alături pentru toată viața lor.