Sari la conținut
Home » Incredibil! Un câine rănit în vârful muntelui este salvat de o femeie care l-a transportat 11 km în spate

Incredibil! Un câine rănit în vârful muntelui este salvat de o femeie care l-a transportat 11 km în spate

  • de

Incredibil! Un câine rănit în vârful muntelui este salvat de o femeie care l-a transportat 11 km în spate!

Câinele cântărea peste 25 kg, iar povestea este una impresionantă!

O simplă excursie în munți a fost dovada lucrurilor excepționale pe care oamenii le pot face în situații limită! Pentru o tânără pe nume Tia și tatăl ei în vârstă de 76 de ani, excursia din luna iulie în munți, a fost o altă ocazie de a-și petrece timpul împreună, observând minunățiile naturii.

Însă, totul avea să decurgă într-o poveste ce nimeni nu o va uita prea curând!

Potrivit informațiilor livebizmedia.com, după trei ore de când porniseră în drumeţie, au întâlnit un câine grav rănit, iar proprietarul acestuia era de negăsit.

Leziunile puternice îi făceau imposibilă deplasarea patrupedului!

Tia şi tatăl ei au descoperit că patrupedul avea nişte leziuni grave şi, din păcate, nu putea să se mai deplaseze, existând suspiciunea că bietul animal fusese abandonat în pustietate şi lăsat să moară de foame și sete.

În ciuda faptului că patrupedul cântărea peste 25 de kilograme, ea a decis imediat că va transporta câinele rănit din munţi până într-un loc sigur, dovadă a capacității extraordinare a omului de a acționa în situații grave.

Șase ore a durat drumul!

Pentru următoarele şase ore, Tia şi-a folosit toate puterile pentru a transporta câinele de 25 de kg până la baza muntelui:

„Am decis să-l transport până jos şi să caut ajutor. Era destul de grav rănit, aşa că nu a putut să meargă. A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut în viaţa mea”, povesteşte Tia.

Într-o imagine, Tia apare culcată pe o stâncă, iar câinele stă aşezat pe umărul ei. Când a fost întrebată ce se întâmplă în fotografia respectivă, ea a explicat că era complet epuizată:

„Nu mai aveam pic de vlagă. Voiam să mă opresc. Am vrut să renunţ. Eram gata să plâng. Ştiţi, de fiecare dată când trebuia să-l pun jos, trebuia să mă aplec cu grijă şi să-l las uşor ca să nu-l rănesc”, povesteşte Tia.

Proprietarii câinelui au fost identificați, iar aceştia au povestit că patrupedul a alunecat pe o crăpătură înzăpezită şi a căzut de pe o stâncă aproape 30 de metri. Apoi, au văzut că acesta a continuat să se rostogolească încă 60 de metri şi, în acel moment, au presupus că animalul a murit.

Din fericire, câinele a reuşit cumva să supravieţuiască, iar acum se poate bucura din nou de viață!