Sari la conținut
Home » Surpriză totală pentru doi bărbați care au crezut că salvează un câine dintr-un lac înghețat!

Surpriză totală pentru doi bărbați care au crezut că salvează un câine dintr-un lac înghețat!

  • de

Surpriză totală pentru doi bărbați care au crezut că salvează un câine dintr-un lac înghețat!

Povestea uimitoare a avut loc în Estonia!

Salvarea unui câine din apele îngheţate ale unui lac s-a dovedit a fi o surpriză imensă pentru doi bărbați cu suflet mare! Ei lucrau la construcţia unui baraj, când au auzit un „strigăt” de ajutor brusc, și au decis să intre imediat în râul îngheţat din Pärnu.

După ce au salvat „câinele” din apa înghețată, cei doi oameni au rămas șocați după ce au descoperit, odată ajunşi la veterinar și adăpost, că au salvat un lup în loc de cățel.

Surpriză totală atunci când au ajuns la medicul veterinar!

Potrivit informațiilor news.posttimees.ee, bărbații au sărit în apă și au salvat animalul, acoperindu-l cu o pătură. De îndată ce a fost dus la un medic veterinar, s-a constatat că nu era nicidecum un câine, ci un lup viguros.

Din cauza tensiunii arteriale foarte scăzută, provocată de hipotermia severă, lupul s-a dovedit a fi blând. Ulterior, temperatura i-a fost restabilită cu ajutorul unor pături şi a unei sobe electrice.

A fost transferat la EUPA (Uniunea Estonă pentru Protecţia Animalelor) pentru a fi eliberat în mediul său natural

Grație celor doi bărbaţi curajoşi care se aflau lângă râul îngheţat şi îngrijirii veterinare profesioniste, lupul este acum liber să cutreiere frumoasele peisaje înzăpezite ale Estoniei, în habitatul său natural.