Încă un moment care a uimit mapamondul! Este incredibil ce face un urs koalaÎncă un moment care a uimit mapamondul! Temperaturile extrem de ridicate din Australia afectează în continuare animalele. Un urs koala a impresionat un grup de cicliști, potrivit ABC News.Anna Heusler se afla în grupul de prieteni cicliști, în Adelaide, Hills, Australia, iar un koala, aflat în mijlocul străzii, a venit direct la ea. Este incredibil ce a urmat. Femeia a povestit totul.

Încă un moment care a uimit mapamondul! Acest urs koala a venit direct la mine

„Acest urs koala a venit direct la mine și s-a urcat pe bicicleta mea în timp ce i-am dat apă”, a scris Anna pe Instagram.„Erau în jur de 12 cicliști în jurul meu, toți bărbați, care se uitau la ursși toți spuneau că este cel mai frumos lucru pe care l-au văzut vreodată. Ce experiență cu adevărat fantastică”, a mai scris femeia.https://www.instagram.com/p/B6jjpHMlStM/?utm_source=ig_web_copy_linkReamintim că  Patrick Boyle salvează koala de la Mallacoota, un oraș mic din regiunea estului Gippsland din Victoria, Australia, care a fost mistuit de flăcări.

El este eroul care salvează zeci de koala din mijlocul flăcărilor devastatoare din Australia! Patrick Boyle din Australia are puțin peste 20 de ani și, la prima vedere, pare un om cât se poate de normal. Totuși, puțini sunt cei care știu că bărbatul a salvat milioane de urși koala și poate fi numit erou în adevăratul sens al cuvântului, potrivit Sydney News & Life.

De când incendiile au luat amploare în regiunea din jurul Mallacoota, Boyle a plecat în căutarea de animale sălbatice rănite.Boyle, în vârstă de 22 de ani, a intrat miercuri în pădurea de eucalipt în Mallacoota pentru a căuta animale pe care le-ar putea salva.Citește continuarea…