Sari la conținut
Home » Încă o acțiune reușită de salvare a unui cățeluș căzut în fântână! Pompierii salvează o nouă viață

Încă o acțiune reușită de salvare a unui cățeluș căzut în fântână! Pompierii salvează o nouă viață

  • de

Încă o acțiune reușită de salvare a unui cățeluș căzut în fântână! Pompierii salvează o nouă viață.

Evenimentul a avut loc în Bihor, iar fără intervenția pompierilor, totul putea să devină o tragedie!

Un cățeluș a căzut într-o fântână din Bihor, iar timpul părea că va produce o nouă tragedie în comunitate! Din păcate, puiul căzuse de câteva zile în fântână, fără să mai poată ieși, riscând să moară de foame.

Norocul lui a fost însă ajutorul oferit din partea pompierilor, care s-au dovedit a fi din nou profesioniști și dornici să ajute:

„Vecinii mi-au spus că se afla acolo de 2-3 zile… și risca să moară de foame. Stăpânii lui erau plecați. L-am găsit în fântâna gospodăriei. Când am auzit cum plângea… vă dați seama ca nu a mai contat adâncimea puțului. Am acționat de urgență pentru a-l aduce la suprafață în cel mai scurt timp – ne-a povestit plutonier adjutant șef Farkas Janos, care a devenit înger salvator pentru un cățeluș căzut într-o fântână, în comuna Simian, județul Bihor”, se arată într-o postare a IGSU pe pagina de Facebook.

Intervenția de salvare a unui cățeluș s-a dovedit a fi destul de dificilă!

Zona extrem de restrânsă și adâncă a puțului a făcut ca intervenția să fie una foarte dificilă, însă experiența și-a spus din nou cuvântul, iar un suflet de animal a fost salvat din nou.

Asigurat de ceilalți colegi, pompierul a coborât în fântâna adâncă de 12 metri și a reușit să aducă la suprafață cățelușul, în doar câteva minute, prinzându-l „ca pe un copilaș”.