De 352 Vizualizari

În SUA se va lansa o televiziune pentru căţei

Dog TV va fi un post cu un public indedit.

Câinii care stau singuri acasă şi aşteaptă ca stăpânii să revină de la serviciu vor avea cu ce să-şi umple timpul. În SUA va fi lansat în luna august a acestui an un post de televiziune ce se va numi Dog TV şi va fi destinat patrupedelor canine. Teoretic, segmentul este destul de mare, pentru că în SUA sunt înregistraţi 46 de milioane de câini. Postul va fi preluat de operatorul de cablu Direct TV.

„Este prima şi singura televiziune dedicată exclusiv patrupedelor şi nu stăpânilor”, a declarat Gilad Neumann, directorul companiei care va înfiinţa Dog TV. Postul va difuza programe cu muzică, animaţii şi alte imagini ce pot captiva căţeii. (Andrei Călin)

Un singur comentariu

  1. oof,doamne.si cind te gindesti ca pt un ciine ,se keltuie 100e pe luna.si ei sunt vai de ei.alti ciini au viata de poveste.sunt ca si oamenii ,fiecare cu norocul lui.e o situatie grava cum s-a ajuns.cine este tras la raspundere?daca lumea nu v-a intelege ca nu se mai poate face nimic pt ei,vor muri in kinuri,pt ca ati vazut,deja sunt omoriti groaznic,trebuie urmarit ,cum sunt eutanasiati,ca sa nu.i omoare cu paru si maltratati.cine e vinovat pt aceste necazuri ,facute oamenilor si ciinilor,sa raspunda!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X