Sari la conținut
Home » În Ilfov începe campania de sterilizare a câinilor şi pisicilor. Cât durează aceasta

În Ilfov începe campania de sterilizare a câinilor şi pisicilor. Cât durează aceasta

În Ilfov începe campania de sterilizare a câinilor şi pisicilor. Cât durează aceasta aflăm din anunțul Consiliul Judeţean Ilfov privind startul unei „campanii record” de sterilizări gratuite pentru câini şi pisici de rasă comună, potrivit Agerpres.

Campania va fi derulată de către Biroul de Protecţia Animalelor, alături de Romania Animal Rescue.

„Sunt bucuros să vă anunţ că un an de acum încolo vom ajunge în fiecare localitate din Ilfov să sterilizăm gratuit câini şi pisici de rasă comună. Un an întreg! Ne-am propus să ajungem în câte două localităţi pe lună. Un efort imens, pe care nu am putea să îl facem fără oameni de bine”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma.

„Sunt fericit că trăiesc ziua în care autorităţile locale colaborează şi se implică alături de ONG-uri în îmbunătăţirea situaţiei animalelor. Sterilizarea este piatra de temelie a oricărei acţiuni de protecţia animalelor”, a precizat Aurelian Ştefan, fondatorul Center of Hope, primul spital social pentru animale.

În Ilfov începe campania de sterilizare

Prima campanie va avea loc în Tunari, în 1, 13, 14 şi 15 septembrie, după care urmează Brăneşti. Programările se fac la numărul de telefon 0751.235.009.

Campania se va desfăşura pe parcursul unui an, va ajunge în fiecare localitate din Ilfov, iar reprezentanţii autorităţilor „vor merge din poartă în poartă” pentru a vorbi despre beneficiile sterilizării animalelor anunță responsabilii campanie de sterilizare.