Sari la conținut
Home » În fiecare zi, un cățel stătea în exact același loc, pentru a putea fi salvat și adoptat!

În fiecare zi, un cățel stătea în exact același loc, pentru a putea fi salvat și adoptat!

  • de

În fiecare zi, un cățel stătea în exact același loc, pentru a putea fi salvat și adoptat!

Patrupedul nu și-a pierdut deloc speranța!

Fiecare zi îi aducea din nou speranța unui patruped abandonat că își va găsi o familie iubitoare!

Miracolul avea să vină mai rapid decât ne-am fi așteptat, asta după ce, voluntarii Howl Of A Dog, o organizaţie de salvare a animalelor, au întâlnit un căţeluş vagabond în timpul unei campanii de sterilizare.

Câinele a observat sosirea acestor oameni, aşa că a alergat la salvatori, dând din coadă şi căutând atenţie. Aceştia au decis să-i pună numele Remy.

Au observat imediat că acest câine avea o oarecare teamă atunci când interacționa cu oamenii.

În ciuda situaţiei disperate în care se afla, Remy părea să fi supravieţuit cu succes unor serii de abuzuri.

Remy a cutreierat oraşul şi s-a refugiat în faţa unui mic magazin alimentar, unde un om cu suflet mare îl hrănea în fiecare zi.

În fiecare zi

Deoarece toate aceste îngrijiri nu erau suficiente pentru a menţine starea de sănătate a animalul, voluntarii au decis să-i găsească o familie adoptivă.

Remy parcă aştepta pe cineva. Era ca şi cum, pentru prima dată în întreaga sa existenţă, cineva îi oferea atenţie şi dorea să-i schimbe viaţa.

Salvatorilor le-a fost imposibil să înţeleagă cum cineva refuză să-i ofere o şansă unui câine cu totul special şi iubitor.

În loc să lase câinele pe străzi, au decis să-l ia cu ei. Remy a fost plasat într-o casă temporară, până în momentul în care se va putea bucura de o familie care decide să-l păstreze pentru totdeauna.

Acum, el se poate bucura de o familie temporară!