Sari la conținut
Home » Imagini superbe cu un băiețel care își plimbă cățelul prin zăpadă!

Imagini superbe cu un băiețel care își plimbă cățelul prin zăpadă!

  • de

Imagini superbe cu un băiețel care își plimbă cățelul prin zăpadă!

Iarna! Anotimpul perferat al celor doi prieteni!

Imagini superbe cu un băiețel bucurându-se alături de cel mai bun prieten de anotimpul de iarnă! Se pare că rolurile au fost inversate, iar acum este rândul cățelului să fie alintat.

El își plimbă cățelul cu sania trasă de bicicletă, într-un peisaj de iarnă autentic, iar astfel de imagini ne aduc aminte de copilărie şi, în acelaşi timp, readuc speranţa că, printre toate lucrurile rele şi filmuleţele care circulă pe internet în care anumiţi indivizi chinuie animale sau chiar le ucid fără milă, binele învinge întotdeauna.

Dovada prieteniei stă în filmarea de puțin peste 10 secunde, unde se vede cum băiețelul pedalează ușor, iar la un moment dat se întoarce ca să se asigure că prietenul lui este bine.

Câinele stă cuminte pe sanie, în timp ce copilul îl trage după el. Pe zăpada de doar câțiva centimetri, bicicleta derapează puțin, astfel că încât băiatului nu îi este foarte ușor să își mențină echilibrul în timp ce trage sania.

Potrivit Monitorul de Cluj, imaginile au fost filmate în comuna Râșca și au fost postate pe Facebook.

”Activități de iarnă la Râșca” este titlul postării care a strâns peste 7.000 de aprecieri, peste 6.000 de share-uri și zeci de comentarii.