Sari la conținut
Home » Imagini emoționante cu un cățel care își recunoaște salvatorii după trei ani!

Imagini emoționante cu un cățel care își recunoaște salvatorii după trei ani!

  • de

Imagini emoționante cu un cățel care își recunoaște salvatorii după trei ani!

Totul s-a petrecut în Sri Lanka!

Puiul de câine a reuşit să atragă atenţia membrilor unei organizaţii de salvare a elefanţilor, preocupaţi de soarta animalelor. El se refugiase într-o piaţă din Sri Lanka de aproximativ trei luni. Micul patruped încerca să iasă în evidenţă dând din coadă şi urmând trecătorii.

Potrivit thedodo.com, Lek Chailert şi echipa sa de la Elephant Nature Park se aflau în Sri Lanka pentru a obţine mai multe informaţii despre elefanţii acelei tari şi condiţiile lor de viaţă. A fost pură coincidenţă că au observat căţeluşul.

Deşi majoritatea oamenilor au ignorat câinele, Lek şi echipa sa s-au oprit să-l mângâie şi să-i ofere o porţie de mâncare.

După câteva îmbrăţişări, oamenii şi-au continuat drumul. Cu toate acestea, căţeluşul i-a urmărit şi a refuzat să renunţe, chiar dacă ei l-au readus în piaţă.

În cele din urmă, echipa a decis să ia căţelul, urmând să-i găsească o familie adoptivă. Dar lucrurile nu au fost atât de simple.

Eforturile lor păreau în zadar până când au întrebat şoferul dacă poate avea grijă de căţeluş. Din fericire, bărbatul a fost de acord.

Au trecut deja trei ani de când căţeluşul Lek Lek a fost adoptat şi şi-a găsit o familie minunată. Deşi a trecut atât de mult timp, el nu şi-a uitat nicio clipă salvatorii!

Imagini emoționante cu un cățel bucuros că și-a revăzut salvatorii!