Sari la conținut
Home » Imagini emoționante cu un câine paralizat care se târăște până la ușă pentru a-și întâmpina stăpânul!

Imagini emoționante cu un câine paralizat care se târăște până la ușă pentru a-și întâmpina stăpânul!

  • de

Imagini emoționante cu un câine paralizat care se târăște până la ușă pentru a-și întâmpina stăpânul!

Videoclip cu totul emoționant!

Povestea o are în centrul atenției pe Emma, o cățelușă născută cu probleme fizice și neurologice grave. Chiar dacă s-a născut cu dizabilități, o familie a decis să o adopte și să îi ofere siguranța și dragostea necesară.

Fiecare zi reprezintă o provocare pentru cățelușă, însă ajutorul de care se bucură din partea stăpânilor săi o face să meargă mai departe, dând la schimb iubire și recunoștință veșnică.

Potrivit thedodo.com, proprietara Emmei, Melissa, a declarat că patrupedul nu poate folosi un scaun cu rotile, deoarece nu îşi poate ţine picioarele din faţă în poziţie verticală. Deşi au încercat mai multe modele, niciunul nu i-a fost de folos căţeluşei paralizate.

În videoclipul de mai jos puteţi vedea momentul când „tatăl” său, pilot în USAF (Forţele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii), se întoarce acasă după 6 luni în Afganistan.

Imagini emoționante cu un câine paralizat!

Emmei nu-i pasă de condiţia în care se află şi se târăşte fericită pentru a-şi întâmpina proprietarul mult iubit, o nouă dovadă a legăturii speciale care se poate realiza între un animal de companie și proprietarul său.