Sari la conținut
Home » Imagini emoționante cu un câine extrem de trist! Cum s-a schimbat patrupedul din adăpost, după ce a fost adoptat

Imagini emoționante cu un câine extrem de trist! Cum s-a schimbat patrupedul din adăpost, după ce a fost adoptat

Imagini emoționante cu un câine extrem de trist! Cum s-a schimbat patrupedul din adăpost, după ce a fost adoptat.

Soarta patrupedului avea să se schimbe într-un mod cu totul pozitiv!

Un patruped care avea nevoie neapărat de o familie, cu o figură extrem de emoționantă, i-a frânt inima unei tinere pe nume Jessica Williams. Animalul de companie a avut parte de o viață extrem de complicată.

Potrivit thedodo.com, cățelul pe nume Benji a fost luat de pe străzile din Los Angeles şi dus într-un adăpost mare al oraşului. Era un suflet nervos ce suferea de scabie, boală care l-a lăsat fără o bună parte din blană.

„Stă de 10 zile în adăpost şi nu se descurcă deloc bine”, a declarat Jessica pentru The Dodo. „El mârâia şi încerca să-i muşte pe oamenii care treceau pe lângă el. N-am văzut niciodată un câine mai trist şi ştiam că nu îl putem lăsa acolo.”

Când cei doi tineri au ajuns la adăpost şi le-au spus celor din personal că sunt interesaţi de adopţia lui Benji. Ei știau că patrupedul avea nevoie de multă grijă, dragoste şi dresaj. Aceştia chiar au încercat să-i convingă să nu-l adopte pe Benji, dar Jessica şi Jared nici nu au vrut să audă.

„Personalul de la adăpost ne-a spus că este foarte neprietenos şi a refuzat să ne ducă în zona de aşteptare ca să-l întâlnim, deoarece ‘nu este un câine care va veni la voi pentru a cere să fie mângâiat.’ Ştiam că are şanse mari să fie eutanasiat şi nu doream să permitem acest lucru.”

L-au adoptat pe Benji şi i-au urat bun venit în mica lor familie.

Pe drum, Benji a fost extrem de nervos, dar Jessica şi Jared ştiau că acest comportament este absolut normal. Dar când au ajuns acasă, Benji a început să se comporte exact aşa cum le-au povestit cei de la adăpost. El a fost retras şi nu părea să aibă niciun interes vizavi de noii săi părinţi adoptivi.

Dar apoi, totul avea să se schimbe.

„Îi place să vină să ne lingă şi să se joace cu jucăriile sale”, a spus Jessica. „Uneori doar se prosteşte! De asemenea, el începe să latre imediat după ce ne urcăm în maşină, ca şi cum ar spune: ‘Trebuie să ne mişcăm! Hai la drum!’”

Imagini emoționante cu un câine

Deşi au trecut abia trei săptămâni, Benji a devenit un membru cu drepturi depline al familiei sale adoptive.