Sari la conținut
Home » IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Un cățel a avut parte de un mare șoc! Uite ce i-a putut face un fost POLIȚIST

IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Un cățel a avut parte de un mare șoc! Uite ce i-a putut face un fost POLIȚIST

IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Un fost polițist este personajul negativ într-un caz care a șocat comunitatea prin cruzimea de care a dat dovadă.
Săptămâna trecută, în localitatea Carei, Satu Mare, un fost polițist a tăiat gâtul unui câine. Proprietara animalului a anunțat că va depune plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei dar și la Poliție.
„Bestii cu chip de om!Azi în timp ce mă aflam la cabinetul veterinar al dr. Csaba Hund, intră un domn respectabil cu un cățeluș în brațe, îl ține ca pe un copilaș, și întreabă … dacă în cabinet acum este un medic veterinar? Primul om cu care s-a întâlnit în cabinet eram eu, i-am răspuns că, da, dr. Julia Suto este în cabinet. Sigur că primul lucru care l-am întrebat, văzând cățelul plin de sânge … la lovit o mașină? Nu doamnă, un excroc, un criminal, a vrut să-l omoare ! L-am întrebat văzând cât de marcat, și șocat este, cu bietul suflețel în brațe, eram sigură că este cățelul său. Nu, este cățelușul vecinei mele … trebuie să îl salvăm, dacă se poate! Cățelușul este de talie mică, foarte frumos, locuiește în Viile Vechi, zona Tireamului.Am fost și sunt șocată de ce am văzut ce i-a făcut bietului cățel, practic i-a înfipt un cuțit în gât. Domnul foarte marcat de fapta săvârșită cu atâta cruzime față de acest biet cățeluș, îmi spune că făptuitorul este un fost polițist, acum în pensie. „Doamnă, acest criminal trebuie pedepsit !”. Sunt de aceeași părere, făptuitorul trebuie să răspundă în fața legii pentru fapta săvârșită cu atâta cruzime față de această necuvântătoare, potrivit Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor. Din păcate s-ar putea ca bietul cățeluș să nu supraviețuiască, rana a fost adâncă. Proprietara cățelului, bineînțeles a făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei și la Poliția Municipiului Carei, pe care o va depune luni la prima oră”, este mesajul postat pe pagina de Facebook ai celor de la Asociațiapuffycarei, informează satmareanul.ro. ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:Decizie privitoare la „tigru mâncător de oameni”!