Imagini adorabile cu un medic veterinar care citește povești unui cățel din adăpost!

Un cățel internat într-un centru pentru animale are parte de o atenție cu totul specială!

Imaginile de mai jos au devenit imediat virale pe rețelele de socializare, asta după ce un medic veterinar a fost surprins în momentul în care încerca să îi facă șederea cât mai confortabilă unui câine internat cu probleme medicale. Schimbarea mediului pentru un cățel îi poate provoca o adevărată depresie, asta mai ales dacă este necesar să petreacă un timp îndelungat într-un loc nou. Conștientă de această situație, o tânără, mare iubitoare de animale a decis să facă un gest demn de apreciat.

Yasmin Fahrat este o tânăra medic veterinar care lucrează la Vetvida, o clinică cu sediul în São Gonçalo (Rio de Janeiro). În timpul uneia dintre ture, Dr. Yasmin a fost „surprinsă” alături de câinele Bombom. Ea a decis să citească o poveste pentru a calma animalul internat pentru tratament.

Dar răbdarea, disponibilitatea şi atenţia medicului l-au făcut cu siguranţă să fie mai liniştit şi mai dispus să accepte medicaţia necesară pentru a putea depăși cu bine problema pentru care a fost internat. Întregul moment a fost surprins prin intermediul camerelor de supraveghere, fiind intens apreciat în mediul online.

Pentru Yasmin şi colegii ei de muncă, este foarte dificil doar să-şi exercite slujba de medic sau de asistent medical, fără a stabili o legătură emoţională cu pacienţii. Când aceşti oameni minunaţi sunt în preajma lor, câinii dau din coadă, îi ling pe mâini şi vor multă atenţie.

Cu siguranță că astfel de gesturi sunt extrem de apreciate de prietenii noștri necuvântători, care reușesc să își păstreze calmul în momentul în care sunt separați temporar de către familia lor. Nimic nu este mai frumos decât un asemenea gest față de animalele noastre de companie.