Sari la conținut
Home » Imagini adorabile cu prietenia specială dintre doi câini!

Imagini adorabile cu prietenia specială dintre doi câini!

  • de
câini

Imagini adorabile cu prietenia specială dintre doi câini!

Cei doi câini au devenit de nedespărțit!

După ce au luat decizia să adopte un alt cățel din adăpost, o familie și-a pus întrebarea dacă patrupedul de acasă îl va accepta pe noul său frate canin. Din fericire însă, se pare că toată această problemă a dispărut instant în momentul în care cei doi câini s-au întâlnit.

„Tuck a fost şi este încă foarte ataşat de mine. Oriunde merg, vine şi doarme cu mine noaptea”, a declarat Katie, stăpâna acestora.

familie alături de cățel

Totul a început în luna ianuarie, atunci când Katie şi iubitul ei au mers la o expoziţie pentru animale de companie salvate, organizată în Oaks, Pennsylvania.

cățel

Ei au decis să îl adopte pe Beau. Când patrupedul de acasă, Tuck, l-a cunoscut pe noul membru al familiei, el a reacţionat într-un mod la care Katie nici nu s-ar fi gândit vreodată, fiind extrem de bucuros că are cu cine să se joace de acum înainte.

animale de companie

„Tuck nu părea deloc deranjat”, a spus Katie. „Nu l-am luat în braţe, dar nici nu am fost indiferentă faţă de el”. Cu toate acestea, dezinteresul lui Tuck s-a transformat rapid în altceva. Când Beau a ajuns să locuiască cu familia sa, acesta s-a ataşat imediat de Tuck.

căței
căței

„Beau era obsedat de Tuck”, a spus Katie. „Încă din prima zi, a început să-l urmeze şi era în stare să plângă dacă Tuck nu era lângă el”.

animale de companie
animale de companie

Deşi era doar un căţeluş, Beau era mult mai mare decât Tuck şi îi plăcea să se înghesuie alături de noul său frate mai mare.

cei doi prieteni
cei doi prieteni
câini
câini