Sari la conținut
Home » Imagini adorabile cu o pisică care își duce puiul bolnav la spital!

Imagini adorabile cu o pisică care își duce puiul bolnav la spital!

Imagini adorabile cu o pisică care își duce puiul bolnav la spital!

O pisică a surprins pe toată lumea dintr-un spital în Turcia!

Fotografiile surprinse în secţia de primiri urgenţe a unui spital din Istanbul, Turcia, au devenit virale pe reţelele de socializare.

În timp ce micuţului i se acorda primul ajutor, medicii i-au dat mamei nişte lapte şi hrană pentru a o linişti şi a o face să se simtă mai confortabil. Ulterior, cele două pisici au fost trimise la un medic veterinar pentru un consult de specialitate.

Imaginea a devenit virală, fiind distribuită de mii de ori pe reţelele de socializare.

„Astăzi eram în secţia de primiri urgenţe a spitalului, când o pisică a apărut grăbită, purtându-şi puiul în gură”, a scris Merve Özcan, persoana care a publicat iniţial fotografiile.

Imaginile au fost publicate de Merve Özcan pe Twitter, arătând o scenă incredibilă şi neobişnuită: o mama-pisică îşi cară pisoiul bolnav pentru a fi văzut şi tratat de medici.

Medicii au înconjurat-o pe mama şi pe pisoiul ei şi au verificat dacă are probleme grave de sănătate, dar aparent se simţea bine, având doar hipotermie din cauza temperaturilor scăzute din această perioadă.

Utilizatorii platformei Reddit au lăudat paramedicii şi personalul spitalului din Istanbul pentru gestul lor de mare generozitate.

Pisică
Pisică

„S-a întâmplat în oraşul meu natal cu o pisică care abia devenise mamă. Avea probleme de sănătate şi fost dusă la spital unde a primit primul ajutor. Cei de acolo au ajutat-o ​​şi acum este animalul de companie al medicului care a sunat la veterinar”, a povestit un utilizator Reddit.