De 562 Vizualizari

IATĂ care este mare câștigător al Oscarurilor canine 2013

Câinele care poate fi auzit în timp ce latră în filmul SF „Gravity”, regizat de Alfonso Cuaron, este marele câştigător de la Fido Awards 2013, o gală considerată echivalentul canin al premiilor Oscar, care celebrează realizările deosebite ale acestor animale pe marele ecran.

caine oscar

Naanak, o căţeluşă din rasa husky, poate fi auzită în timp ce latră într-o scenă importantă din acest film, în care personajul interpretat de Sandra Bullock, o femeie astronaut, telefonează pe Terra după un accident suferit în spaţiu.  Scurta performanţă actoricească a căţeluşei i-a adus acesteia premiile „Best in the World” şi „Blockbuster Bowser” la gala Fido Awards 2013, organizată duminică seară, la Londra.

Deşi Naanak nu apare deloc în filmul „Gravity”, ea joacă un rol major în scurtmetrajul „Aningaaq”, realizat cu scopul de a însoţi şi de a promova filmul regizat de Alfonso Cuaron. De altfel, fiul cineastului, Jonas, a scris şi regizat acest scurtmetraj.

sursa: mediafax.ro

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X