Halucinant! O cățelușă, lăsată să zacă pe marginea drumului, agonizând! O cățelușă a rămas paralizată după ce un șofer grăbit a lovit-o cu mașina și a lăsat-o să zacă pe marginea drumului, agonizând.

Este vorba despre cățelușa ”Cernica”,  iar Marius Chirca, fondatorul Asociației Kola Kariola, a reușit să o readucă la viață.

”Ea este Cernica, asa o stiti, preluata pe la mijlocul lui octombrie in urma unui apel de ajutor…fusese lovita de masina si lasata sa zaca pe marginea drumului….am preluat-o, i-am facut toate investigatiile, iar raspunsul a fost unul foarte trist….nu se mai putea face nimic, ramasese paralizata pe viata….eram disperat, iar intr-un live in care ceream ajutor de gazduire macar, o domnisoara s-a aratat interesata de adoptia ei…nu mi-a venit sa cred, nu speram la o adoptie, nici nu indrazneam sa cer….dupa o luna de zile dupa terminarea tratamentului, catelusa a plecat acasa, iar in curand cu ajutorul prietenului nostru Mihai Dresoru va primi si caruciorul pentru a alerga fericita alaturi de Omul ei.”

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da