Sari la conținut
Home » Grija unui bărbat fără adăpost pentru cățelul său cu handicap! Cei mai buni prieteni indiferent de probleme

Grija unui bărbat fără adăpost pentru cățelul său cu handicap! Cei mai buni prieteni indiferent de probleme

Grija unui bărbat fără adăpost pentru cățelul său cu handicap! Cei mai buni prieteni indiferent de probleme.

Povestea emoționantă are loc în Peru!

Protagonistul acestei poveşti emoţionante este un bărbat fără adăpost, care a fost surprins făcând ceva cu totul impresionant! Imaginile și povestea sa au devenit imediat virale pe rețelele de socializare.

Lira Quicaño, o femeie care locuieşte în Rimac, Peru şi care s-a întâmplat să treacă pe Avenida (Bulevardul) Samuel Alcázar, a imortalizat un moment impresionant: femeia a văzut un om fără adăpost de origine venezueleană îngrijind şi hrănind un câine cu handicap.

Din acest motiv, în ciuda faptului că duce o viaţă grea şi nu are un acoperiş sub care să doarmă sau suficientă mâncare, omul generos ştie că trebuie să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a avea grijă de acest biet patruped.

Potrivit cetăţenilor locali şi trecătorilor care îl cunosc din vedere, bărbatul fără adăpost preferă ca prietenul său fidel să îl însoţească în timp ce spală maşinile pe stradă, astfel încât să poată fi întotdeauna aproape şi să poată avea grijă de câine atunci când are nevoie de el.

“L-am văzut pe acest bărbat venezuelean vorbind foarte afectuos cu acel câine, cu ‘bebeluşul său’ aşa cum îi spunea el. Din păcate, acel căţeluş nu-şi poate folosi picioarele din spate, dar se poate deplasa mulţumită unui scaun cu rotile special.”

Grija unui bărbat fără adăpost