Sari la conținut
Home » O viață dedicată salvării câinilor fără adăpost! Bărbatul a renunțat la slujbă pentru a avea mai mult timp

O viață dedicată salvării câinilor fără adăpost! Bărbatul a renunțat la slujbă pentru a avea mai mult timp

O viață dedicată salvării câinilor fără adăpost! Bărbatul a renunțat la slujbă pentru a avea mai mult timp.

Totul se petrece în Grecia!

Pentru un bărbat din Grecia, situația grea prin care trec animalele fără stăpân l-a determinat să facă un gest cu totul impresionant!

Totul a început atunci când Theoklitos Proestakis, cunoscut şi sub numele de Dr. Takis, a observat o scenă cu totul emoționantă. A observat o mulțime de câini abandonați, într-o stare greu de descris.

Bărbatul şi-a asumat îmbunătăţirea vieţii acestor animale ca şi cum ar fi responsabilitatea lui personală. A revenit în fiecare zi pentru a se asigura că sunt hrăniţi şi că au îndeajuns de multă apă de băut.

Refuzând să-şi abandoneze proiectul de a ajuta aceste animale, Takis a pus la cale un plan pentru a putea continua ceea ce începuse.

Câinii erau bucuroşi să aibă un loc unde să se poată simţi în siguranţă. Dar oamenii din vecinătatea adăpostului se plângeau continuu de zgomotul produs de patrupezi. Neputând să rămână în adăpost 24 de ore pe zi, lui Takis îi era aproape imposibil să supravegheze câinii aşa cum ar fi trebuit.

Sperând să atragă atenţia asupra situaţiei câinilor pe care îi adăpostea şi dorind să facă ceva pentru ca adăpostul să-şi poată continua misiunea, Takis a apelat la Facebook şi a creat o pagină oficială. Fostul medic dentist, care iubeşte animalele mai mult decât orice şi care a devenit un salvator cu normă întreagă, a fost fericit să vadă cât de multe persoane din întreaga lume au început să-i urmărească pagina.

O viață dedicată salvării câinilor

Takis a luat decizia eroică de a-şi abandona cariera de succes ca dentist pentru a se putea dedica îngrijirii câinilor cu normă întreagă.